torstai 1. tammikuuta 2015

New Year 2015

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Meidän uuden vuoden aatto, joka muuten oli 4 yhteinen mieheni kansaa, vietettiin kotona rauhallisissa tunnelmissa.

Olimme kutsuneet appivanhemmat kylään, kun joulu jäi lapsemme kuumeilun vuoksi lyhyeksi.

Söimme hyvin, ammuimme muutaman raketin ja olimme vain. Ei siihen mielestäni mitään sen enempää tarvita. Taisimme olla jopa nukkumassa muutaman minuutin yli puolen yön. Kissat viihtyivät kainalossa, hieman Oliver oli ihmeissään ja kipitteli pitkin poikin asuntoa, mutta viereen kun pääsi niin johan rauhoittui. Nuppu ei edellisenä vuonna ollut moksiskaan, tänä vuonna taisi hieman pienemmän ravailut aiheuttaa stressiä ja niimpä Nuppu viihtyi nojatuolin alla koko illan.

Tästä vuodesta tulee kaikin osin unohtumaton. Olemme ostaneet talon, joten muutto ensimmäiseen omaan taloon on ihan siinö vaiheessa että pakkailemme jo tavaroita kovaa vauhtia, ensimmäinen ulkomaanmatka perheenä, miehen kanssa olemmekin kaksi kertaa ehtineetkin jo reissussa (toisella kerralla olin kyllä jo raskaana). Tiedä mitä kaikkea vuosi tuokaan tullessaan, mutta varmasti mielenkiintoinen ja muistoihin jäävä vuosi tulee.

Hyvää ja rauhallista uutta vuotta 2015!

Xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti