torstai 29. tammikuuta 2015

Pahvilaatikko elämää

Suurin osa tavaroista on jo saatu vihdoin purettua, mutta edelleen on hurjasti tavaraa, jotka etsivät omaa paikkaansa tai odottaa purkua pahvilaatikoista.

Suurimmaksi osaksi purkua hankaloittaa se että emme osta yhtään säilytystilaa tai vitriiniä ennen kuin remontti on tehty. Aikataulu alkaa pikku hiljaa hahmottumaan, sillä ennen kesää olisi tarkoitis rempata molemmat makkarit sekä wc, koska kesällä olisi tarkoitus rempata olohuone ja saunaosasto. Ja syksyllä alkaisi ennen kura- ja loskakelejä kodinhoitohuone, ellemme samalla remontoi sitä saunaosaston yhteydessä.

Suunnitelmat alkavat olla valmiina millaista haluamme, vielä olisi kaupoille lähtö ja materiaalin etsiminen sekä budjetinteko materiaalien perusteella. Meillä on siinä hyvä tilanne että melkein joka alan ihmisiä löytyy suvusta tai ystävistä. Ja lapsemme toinen kummisetä on jo suunnitellut myös remonttia kanssamme ja on mukana kaikessa remontoinnissa.

Malttamattomana täällä jo odotellaankin! Kaiken tämän jälkeen pääsen nimittäin minä hoitamaan oma osuuteni eli sisustamisen!

Xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti