perjantai 2. tammikuuta 2015

Penkkiurheilua vai ihan oikeata urheilua?

Päätin ennen vuoden vaihdetta kaivella vanhan salibandymailan eteisen nurkista  pölyttymästä ja olin jo viskaamassa sitä kaatopaikalla, kunnes mieleeni juolahti, mitä jos kokeilisikin? Olisikohan mitään taitoja tallella? Pysyisköhän maila edes oikein päin käsissä? No ei muuta kuin ystävälle viestiä ja treeneihin mukaan tiistaina! Tuli muuten pieni innostus ja paniikki, sillä mulla ei ollut kuin maila. Ei kenkiä, ei vatteita jotka ei olisi niin isoja että pysyisivät päällä.

Tänään suunnattiin kaupoille ja ensin ei tuntunut löytyvän yhtään mitään. Viimeisestä kaupasta, budget sport, jossa sattui vielä olemaan loppuunmyynti niin johan alkoi löytymään. Kengät, parit housut ja pari paitaa. Vielä pari mailaa varmaan täytyy käydä hommaamassa jos näyttää siltä että alkaisi homma sujumaan.

Tiistaina sitten nähdään miten akan käy pelikentillä ja tulen teille aivan varmasti siitä kertomaan :)

Olen myös todellinen penkkiurheilija, ja varsinkin kun jääkiekosta on kyse. Nyt odotellaan että mm-kisat alkavat! Katson tottakai nuorten mm-kisat, eht-turnaukset, joskus yöllä myös NHL-pelejä, jos ei nukuta. Mutta kyllä kaikesta voiton vie miesten mm-kisat.

Omaa lempipelaajaa ei ole, vaan kannustan kyllä ihan koko joukkuetta ja selostus on myös ihan sen mukaista. Kyllä se ääni lähtee enemmän äidistä kuin isästä kisojen aikaa.

Muistan erään kerran kun oli Suomi-Ruotsi peli ja suomi teki maalin, satuin juuri sillä sekunnilla olemaan väärässä paikassa väärään aikaan ja tuli kiire tv:n ääreen. Noh, sattuipa tielle tuolin jalka, johon kolautin varpaani, joka sitten murtui. Edelleen tämä on vitsi ja jokaisen mm-kisan alussa mieheni sekä äitini lyö vetoa mikä varpaani murtuu seuraavaksi kisojen aikana.

Seuraavia mm-kisoja odotellessa!

Xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti