torstai 15. tammikuuta 2015

Home sweet home

Oma koti ja muutto. Kymmenen päivää ja pääsemme kantamaan tavaroita uuteen kotiin! Tammikuu on tuntunut niin pitkältä, vaikka monta asiaa on täytynyt hoitaa ja sopia ennen muuttoa. On sähkösopimusta, jätehuoötoa, vesisopimusta, muuttoilmoitusta... lista on pitkä!

Kaiken tämän keskellä pakkaaminen on jäänyt hyvin vähäiselle ja jääkin meillä viimeiselle viikolle. Tämä kaaos vaan alkaa jo pikkuhiljaa hermostuttamaan meitä kaikkia.

Päätimme muuttaa kaikki tavarat kerralla. Nykyiseen asuntoon kun muutimme, oli meillä viikko aikaa ja toimme pienempiä tavaroita aluksi ja viimeisenä päivänä isoimmat. Silloin oli ehkä helpompaa kun sai jo tavarat laittaa omaa tahtiaan paikoilleen.
Tiedän että nyt emne vain jaksa odottaa, joten muutto hoidetaan heti ja tavaroita laitamme paikoilleen vasta kun ollaan kokonaan remontoitu joku paikka. Vain pakolliset tavarat puramme käyttöön, mutta ei niin pakolliset tavarat saavat vielä jäädä laatikoihin.

Me aloitamme remontoimme molemmista makkareista ja wc:stä ensin. Takka sekä olohuone olisi kesän aikana tarkoitus remontoida samaan aikaan kun julkisivu maalaillaan ja kunnostellaan. Odotan niin paljon että pääsemne remontoimaan ja suunnittelemaan millainen kodistamme tulee. Toki erilaisia visioita jo on ja värimaailma on aikalailla päätetty jo.

Xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti