maanantai 26. tammikuuta 2015

Home sweet home

Omakoti ja omakotitalo. Nyt on muutto takana päin, vihdoinkin! Meille tuli suunnitelmiin muutos ja saimmekin avaimet odotettua aikaisemmin. Meidän oli tarkoitus saada ensin sunnuntaina avaimet ja silloin olisimme myös muuttaneet, mutta perjantai aamusta tuli puhelu, että avaimet saisi hakea.
Tottakai ne oli silloin pakko noutaa!

Perjantai päivä vietettiin uutta taloa siivotessa ja lauantaina kannoimme tavarat sisään. Muutto ei kuitenkaan ilman kommelluksia sujunut. Talomme sijaitsee mäen päällä pihassa. "Muutaman" yrityksen ja useamman kirosanan sekä mäen laskun pyllylteen jälkeen luovutimme muuttoauton yrittämistä saada oven eteen. Jouduimme siis ensin muuttoautosta nostamaan tavarat pakettiautoon ja sieltä kautta sisälle. Ei kukaan niitä olisi tuota mäkeä kantanut ylös. Hieman haastetta toi myös aikataulu ja se että lapsemme oli ihan hirveässä flunssassa, joten yökyläilu mummun luona jäi vain päivähoidoksi.

Mutta ai että kuinka ihanaa nyt on! Olemme joka päivä lämmittäneet saunan ja suunnitelleet remonttia ja purkaneet tavaroita. Tänään jopa kävimme hieman katsomassa vaihtoehtoja kylpyhuoneen remontoimiseen ja johan sieltä löytyi niitä itse täydellisyyksiä!

Tarkoituksemme oli aloittaa remontti lastenhuoneesta, mutta jostain syystä remontti alkaakin saunaosastolta ja kylpyhuone-wc akselilta. Mutta lupaan teille ennen ja jälkeen kuvamateriaalia joka huoneesta ja tilasta.

Xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti