perjantai 20. maaliskuuta 2015

Ensin jätin yhden aterian pois, sitten toisen ja kolmannen

Syöminen. Olen nyt raskauden jälkeen tutkaillut omaa vartaloani ihan eri silmin kuin ennnen raskautta. Monilla on varmasti ollut ennen raskautta tärkeää näyttää hyvältä ja olla treenattu kroppa sekä on pitänyt huolta ulkonäöstä, terveydestä ja kehostaan. Mulla se oli juuri päinvastoin!

Ennen raskautta olin hivenen pyöreä ja raskausaikana paisuin kuin ilmapallo! Tuli niitä kiloja päälle 20. Synnytyksen jälkeen ei ensimmäisenä todellakaan tullut mieleen aloittaa mitään kilojen pudotuskuuria. Sitten tapahtui jotain.

Ensin jätin yhden aterian pois, sitten toisen, kolmannen ja lopulta oltiin tilanteessa että saatoin olla koko päivän syömättä ja illalla vasta tajuta, että en ollut päivän aikana syönyt mitään. Ja johan siinä lähti huomaamatta kilot.

Ajoissa asia huomattiin ja mitään vakavaa ei tapahtunut, pikku hiljaa aloitin lisäämään aterioita päivään, sitten nostamaan hieman annoskokoa. Nyt paino on jämähtänyt aivan samaan pisteeseen kuin ennen raskautta, mutta jotain on silti tapahtunut kehossani, sillä vaatekokoni on kuitenkin numeroa pienempi kuin ennen raskautta.

Tällä hetkellä syön viisi ateriaa päivässä, joista lounas on salaatti muodossa. Välipalat ovat vaihtuneet smoothie muotoon tai hedelmiin, joskus mangopilttiä (jota muuten tuli jo raskausaikana kiskottua kaksin käsin!). Päivällinen on ruokaisampi, sillä silloin ollaan koko perhe syömässä yhtä aikaa.

Noin vuosi myöhemmin asiaa mietittyäni en vieläkään osaa vastata kysymykseen, miksi jätin syömättä? Ehkä jonakin päivänä saan vastauksen tähän.

Makoisaa perjantaita!
Xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti