torstai 19. maaliskuuta 2015

Kiire, kiire, kiire

Anteeksi pienestä hiljaisuudesta blogin puolella. Meillä on sen verran ollut kiirettä ja hoidettavaa, joten päivät on mennyt asioilla juostessa ja illalla on koko porukka sammunut kuin saunalyhty.

Vielä on paljon hoidettavaa, mutta nyt alkaa kiire helpottamaan vähäksi aikaa. Vielä en kiireen syytä tule paljastamaan, mutta saatte varmasti tietää asiasta kunhan kaikki on varmistunut.

Vaikka asia onkin ihana, on tämä kaikki stressi ja kiire aiheuttanut minulle unettomia öitä ja painajaisia. Tai en tiedä voiko unia painajaisiksi kutsua, mutta ainakin ne ovat todella sekavia.

Kahtena yönä olen nähnyt unta että joku mies on tullut pyytämään apua minulta. Apua pyytäneen miehen veljen perässä on mafia. Ensimmäisellä kerralla tämä mies pysytteli vain takapihallamme, mutta viime unessa hän yritti tulla ovesta sisään. Herätessäni luulin kaiken todella tapahtuneen, mutta vähän herättyäni tajusin sen olevankin vain unta. Asiaa ei kyllä helpottanut yhtään se, että olin yhtenä yönä unohtanut avaimet ulko-oveen kiinni!

Mutta vielä reilu viikko ja sitten saammekin miehen lomalle! Saadaan olla ihan perheen kesken koko kaksi viikkoa!

Hyvää alkanutta kevättä!
Xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti