maanantai 10. marraskuuta 2014

Olohuone

Remontti ja sisustushulluus! Ai miten niin tämä remontin suunnittelu riistäytyi aivan käsistä? Meidän piti vain uusia sohva, mutta nyt olen päättänyt haluta uusia koko sisustuksen.

Vanha sohvamme oli niin huti ostos kuin olla ja voi! Kissat ovat hajottaneet sohvakankaan, väri ei ole enään beige vaan se on ihan kaikkea muuta mustan ja mustikan väliltä, istuintyynyt eivät pysy sekunttiakaan paikoillaan ja sohva muutenkin päätti ennen itsenäisyyspäivää muuttaa kaatopaikalle.

Olen pitkään halunnut olohuoneeseen nojatuolit, sellaiset oikeat löhöunelmat. Tiedättekö ne sellaiset joihin uppoaa oikein syvälle kun istut niihin? Juuri sellaiset haluan. Kuitenkin päälliset olisi hyvä saada irti ja pesuun. Jep, meille muutti kaksi kappaletta Ikean Ektorp nojatuoleja. Väreinä valitsimme valkoiset, koska tuleva olohuonemme tulee olemaan harmaa-valkoinen. Kankaathan ovat jo kertaalleen olleet pesussa, sillä lapsemme päätti testata salaa äidiltä, miltä mandariinin neste niissä näyttää. 

Pakko vain hehkuttaa, mahdumme jopa lapsemme kanssa kahdestaan toiseen istumaan yhdessä ja mikä sen mukavampaa kuin aloittaa aamut löhötuolissa istuen lapsi kainalossa katsoen muumeja tv:stä ja juoda aamukahvia ♡

Myös kissamme ovat keksineet nämä, valkoinen ja musta kissa sekä valkoinen ja tumma kilpikonnavärityskissa = hermoja raastava yhtälö, mutta katsotaan miten onnistun pitämään ne valkoisena.

Xoxo 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti