perjantai 1. toukokuuta 2015

Kodinhoitohuone pienellä budjetilla

Kevään aikana kyselimme tarjouksia kodinhoitohuoneen remontista avaimet käteen periaatteella. Hinnat olivat 4 neliön kodinhoitohuoneeseen ihan liian suolaisia minulle, kun hintahaarukka oli 2500-5000€.

Jätimme asian hautumaan ja mielessä pohdimme muita yrityksiä, joista kysellä tarjouksia sekä mitä kaikkea saisimme itse tehtyä.

Päädyimme ratkaisuun, josta molemmat tykkäävät. Pyrimme hankkimaan suurimman osan tavaroista käytettyinä/ylijäämä tavaroina, sillä ne on helppo tuunata oman näköiseksi esim. Dc-fixillä.

Tavarat joita emme löydä mistään käytettynä/ylijäämä tavara ostamme ikeasta. Koko kodinhoitohuone jos remontoitaisiin ikean kalusteilla tulisi olemaan noin 1000€ luokkaa eli se ei olisi enään olleenkaan paha hinta.
Tässä vaiheessa vain tulee ongelma kun minä haluan käsilläni jotakin aina tuunata. Ja onhan se oikeasti todella mielenkiintoista katsoa kuinka pienellä budjetilla saa kodinhoitohuoneesta tehtyä juuri omanlaisen. Aikaahan siihen voi mennä, mutta olemme asettaneet rajat, 3 kuukautta etsitään ensin käytettyjä/ylijäämä tavaraa ja sen jälkeen jos ei löydy, käymme ikeassa.

Mitä mieltä te olette tälläisestä ideasta? Lähtisittekö itse kokeilemaan?

Xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti